PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

PSI SANO

Psi sano, moja vizija posla psihologa

Na početku svog radnog iskustva imala sam viziju o načinu rada u kojem je uloga psihologa pomoći ljudima da prepoznaju i riješe probleme iz svakodnevnog života na način koji će im donijeti osjećaj ostvarenja i zadovoljstva. Visoki standardi povjerenja, sigurnosti i profesionalnosti nametnuli su mi potrebu za neprestanim usvajanjem novih znanja i vještina pa je moj profesionalni put bio protkan višegodišnjim psihoterapijskim i znanstvenim edukacijama koje traju i danas. Individualno prilagođavanje klijentu, razumijevanje njegovih osobina i okolnosti u kojima živi traži veliku fleksibilnost u pristupu kojeg je teško postići u visoko organiziranim javnim sustavima. Zbog toga sam osnovala firmu u kojoj ostvarujem svoju veliku želju da svoja znanja, iskustva i vještine stavim u službu vaših potreba.

Psihološki centar Psi sano ostvarenje je moje vizije posla psihologa.

Naša misija

Misija centra je pružanje kvalitetne i profesionalne psihološke usluge koja je prilagođena potrebama i načinu života klijenta. Suvremeni način života nameće potrebe za novim temama i oblicima komunikacije. U centru Psi sano pratimo promjene i prilagođavamo se vašim zahtjevima. Zato nam je izuzetno važno komunicirati s vama, biti u kontaktu, čuti vaše potrebe…

Jer centar Psi sano je nastao zbog vas i radi vas postoji.

Prije svega kvaliteta usluge

U skladu s time formirali smo i naše usluge. S jedne strane nudimo klasične psihološke usluge u što spadaju psihoterapija, psihološka testiranja i savjetovanja, a s druge strane su usluge koje prate trendove suvremenog načina života u kojim smo sa svojim klijentima prema unaprijed dogovorenom i jasno strukturiranom načinu rada usmjereni na rješavanje jedne vrste problema.

 

Klasične psihološke uslugeUsluge koje prate suvremene trendove
INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJAEMDR TERAPIJA
PSIHOLOŠKO TESTIRANJEONLINE SAVJETOVANJE 
 
PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJENeurolingvističko programiranje - NLP
GRUPNA PSIHOTERAPIJAWINGWAWE® COACHING
PSIHOLOŠKE EDUKACIJSKE RADIONICE 
PSIHOČAJANKA I GRUPE PODRŠKE
Tko su naši klijenti?

 

Naši klijenti su osobe koje prepoznaju i osjete potrebu za osobnim rastom i razvojem kao i osobe koje prolaze kroz različite situacije krize i pojačanog  životnog stresa (obiteljski i partnerski odnosi, posao, bolest, preseljenje, odabir životne karijere, traumatska iskustva i sl.).

Naši klijenti su i tvrtke koje uviđaju potrebu za doprinosom struke u kvaliteti funkcioniranja zaposlenika i cjelokupnom radu organizacije.

Ovdje smo za sve vas koji žele raditi na sebi i potaknuti svoj osobni rast i razvoj.

Ovo su naši ciljevi

Naš krajnji cilj je osigurati klijentima cjelovit pristup rada koji će poboljšati njihovu prilagodbu i pridonijeti kvaliteti funkcioniranja u svakodnevnom životu.

Moj osobni izazov je potaknuti klijente na aktivnost u rješavanju problema i preuzimanju odgovornosti za sreću u vlastitom životu.

Moj psi(sano)holog Rijeka

Visoka razina profesionalnosti, iskustva te strukovnih i etičkih kodeksa koje nudimo u našim uslugama pozicionira nas u rang sa svjetskim i europskim standardima u razini klavitete s područja psihologije.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25. godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

NAJAVA DOGAĐAJA

There are no upcoming events.

ČLANSTVA I LICENCE

mr.sc. Ines Denona

mr.sc. Ines Denona

vlasnica

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25 godina rada sa ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata. Radila sam sa djecom koja imaju poteškoće u emocionalnoj i socijalnoj prilagodbi, djecom s problemima u učenju, u ponašanju te djecom koja pokazuju odstupanja u razvoju (intelektualna odstupanja, pervazivni razvojni poremećaj, motorička odstupanja i sl.). Provela sam brojne edukacije i radionice za roditelje i djelatnike odgojno-obrazovnog sustava. Važan dio profesionalne karijere posvetila sam dijagnostici specifičnih obrazovnih potreba djece sa različitim vrstama odstupanja u razvoju i psihološkom funkcioniranju, a naročito psihološkoj prilagodbi roditelja djece s posebnim potrebama. Vanjski sam suradnik komisije za upis djece u prvi razred osnovne škole. Posljednjih deset godina bavim se psihoterapijom odraslih ljudi, kroz individualnu i grupnu psihoterapiju te terapiju namjenjenu partnerima u ljubavnoj vezi. Moji klijenti često dolaze radi pojačanih strahova, socijalne anksioznosti, neurodermitisa, povišenog depresivnog raspoloženja, u situacijama kad preživljavaju različite oblike nasilja (na poslu, u obitelji, u prijateljskim odnosima…), žele unaprijediti svoje odnose sa partnerom i poboljšati komunikaciju sa drugim ljudima, ili jednostavno kad žele raditi na svom osobnom rastu i razvoju. Posljednjie četiri godine radim i kao stalni sudski vještak za područje psihologije.

 

Iskustvo:

 • tretmani psiholoških problema djece (agresivnost, enureza, pretjerano živahna i djeca inhibirana u svom ponašanju, školske fobije, poremećaji hranjenja, ostale fobije, depresivnost…)
 • psihološke analize kvalitete funkcioniranja djece i mladih s odstupanjima u razvoju (npr. cerebralna paraliza, ADHD sindrom, poremećaji govora i komunikacije i sl.)
 • rad na problemima roditelja djece s teškoćama u razvoju, suočavanju i prihvaćanju dijagnoze kronične bolesti i/ili invaliditeta
 • psihoterapija odraslih osoba (studenti i mladi), problemi poput gubitka motivacije, sniženog raspoloženja, socijalne fobije te općenito povećanog straha i anksioznosti
 • terapija partnerskih odnosa mladih, bračnih parova ili odnosa unutar obitelji, rad na poboljšanju komunikacije i međusobnog razumijevanja te rješavanje konfliktnih situacija
 • savjetovanje zaposlenika vezano uz konkretne probleme u radnoj sredini (loša komunikacija, pad efikasnosti i motivacije, poučavanje o korisnim strategijama suočavanja sa stresom u radnoj sredini…)

Obrazovanje:

 • Pedagoški fakultet u Rijeci (1988.) – diplomirani psiholog – profesor
 • Filozofski fakultete u Zagrebu (2000.) – magistar specijalist kliničke psihologije
 • Institut za geštalt i integrativnu psihoterapiju Wurzburg (2005.) – geštalt psihoterapeut
 • Društvo psihologa Hrvatske – drugi stupanj edukacije za bihevioralno-kognitivne terapeute
 • Različite stručne edukacije i seminari: Uvodni kurs iz grupne analize, Dijagnostika i terapija poremećaja hranjenja u ranoj dobi u organizaciji Arbeitsgruppe fur padiatrishe Psychosomatik und padiatrishe Psychotherapie Dr. Marguerite Dunitz iz Graza, nekoliko tečajeva o Ranim poremećajima u interakciji i komunikaciji majka-dijete Akademije za razvojnu rehabilitaciju iz Zagreba…

Članstvo u udrugama:

 • Hrvatska psihološka komora
 • Hrvatsko psihološko društvo
 • Društvo geštalt psihoterapeuta Hrvatske
 • Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske
 • Hrvatska udruga sudskih vještaka
 • Europska udruga geštalt terapeuta – EAGT
 • Europska udruga psihoterapeuta – EAP

CERTIFIKATI:

 • Geštalt psihoterapeut – IGW Institut fur Integrative Gestalttherapie Wurzburg
 • Evropski certifikat za geštalt psihoterapeuta – EAGT
 • Evropski certifikat za psihoterapeuta – ECP

Zahvalnice i priznanja:

 • Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom iz Rijeke i Pule
 • Saveza osoba s invaliditetom Republike Hrvatske za doprinos unapređenju kvalitete života obitelji djece s teškoćama u razvoju.

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25. godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

NAJAVA DOGAĐAJA

There are no upcoming events.

ČLANSTVA I LICENCE