Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/psiholog/public_html/wp-content/uploads PSI SANO - psihoterapijski, savjetovališni i edukacijski centar
PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

ONLINE SAVJETOVANJE

Noviji oblik psihološke usluge razvio se radi mogućnosti uključivanja u psihološko savjetovanje i psihoterapiju bez dolaska u prostor teraputa. Ovaj oblik rada naročito je pogodan za osobe koje su fizički udaljene ili se zbog nekih drugih razloga ne mogu uključiti u klasično psihološko savjetovanje, npr. pomorci, ljudi koji rade u stranim zemljama, osobe koje se ne mogu samostalno kretati itd. Postupak uključivanja u terapiju je slijedeći:

  1. On-line prijava putem kontakt obrasca
  2. Uplata naknade za terapijsku seansu
  3. Nakon primljene uplate dogovara se termin u kojem ćemo se naći na on-line vezi. Trajanje on line seanse je 50 minuta.
  4. On-line vezu može se uspostaviti putem Skype-a, Viber-a ili Face Time-a. Važno je da postoji mogućnost za audio i video vezu!

Cijena on-line savjetovanja: 200,00 kn

Način plaćanja:

1. Uplata na žiro račun

IBAN: HR6223600001102395912

Podatci o uplati:
Primatelj: Psi sano j.d.o.o. za psihološku djelatnost,
Brestovice 15 a, 51215
Kastav

Svrha uplate: on-line savjetovanje

Poziv na broj: datum uplate

2. PayPal računom

Više podataka uskoro!

O nama

Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25 godina rada s ljudima stekla sam različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata.

Magdalena Denona, stručnjak za odnose s javnošću i medije, NLP Master Trainer, IN, ICI coach i Wingwave coach. Komunikacija je poput umjetnosti koju stvaramo vlastitom autentičnošću.

NAJAVA DOGAĐAJA

There are no upcoming events.

ČLANSTVA I LICENCE